ITALFONTANE S.R.L.
BUCURESTI Sector 5
Str. Inginer Anghel Saligny, 6
Etaj, 6 - Ap.22
Romania
Mobil 0723.923860
Italia
Tel. +39.(0)933.937070
Fax +39.(0)933.832718
Mobil +39.368.7770755
info@giochidacqua.it
info@jocurideapa.ro
Home
Fantani arteziene - Home
Cine suntem
Constructia unei fantani arteziene
Tipuri de fantani arteziene
Duze pentru fantani arteziene
Proiectoare pentru fantani arteziene
Filtre pentru fantani arteziene
Intretinere fantani arteziene
Inchiriere fantani arteziene
Fantani arteziene construite
Fantanile arteziene de gradina
Cerere on line
Download
ContactCereti Consultanta
Interesat de o fantana sau un joc de apa? Completati datele tale si noi va vom contacta rapid
Numele complet*
Email*
Telefon*

Necesar *
Video
Clipuri video privind constructia de o lumina larga fântâna.


Gentile Fântâni


Video cu privire la functionarea o fântâna cu jeturi încorporat în podea Fabricat pentruorasul Gela, in Sicilia.


Gentile Fântâni

Fantani arteziene - Gentile Fontane


Gentile Fontane este lider In Italia din anul 1980 pentru proiectarea si construirea Fantani arteziene, Fantani arteziene Publice, Fantani arteziene Personale, Jocuri de apa, Fantani arteziene Dansante, Fantani arteziene artistice, Fantani arteziene Demontabile si Fantani arteziene pentru amenajare urbana.

Gentile Fontane este lider In Italia din anul 1980 pentru proiectarea si construirea Fantani arteziene, Fantanilor Publice, Fantanilor Personale, Jocuri de apa, Fantanilor Dansante, Fantanilor artistice, Fantanilor Demontabile si Fantanilor pentru amenajare urbana. Pe langa proiectare si construire de fantani arteziene pentru instalatii stabile, Gentile Fontane ofera posibilitatea de Inchiriere de fantani arteziene temporare pentru evenimente speciale, pentru o perioada mai scurta sau lunga de timp.

Datorita multitudinii si varietatii instalatiilor efectuate de-a lungul timpului, Gentile Fontane se poate lauda cu o vasta experienta tehnica si artistica in construirea fantanilor cu jocuri de apa si a fantanilor cu jocuri de lumini.

Adevarate sculpturi in continua miscare, fantanile construite contin farmecul prospetimii celui mai important element natural: apa, facand din acesta o adevarata capodopera de arta.

Creatiile noastre nu au limite. Prezente in Piete, Parcuri si Gradini, fantanile Gentile, ca parte integranta din amenajarea urbana, rearanjeaza si impresioneaza peisajul.

Gentile Fontane colaboreaza cu cei mai buni designeri pentru a transforma visele voastre in realitate. Noi va oferim experienta noastra in studierea si fabricarea de produse la scara mica si mare si oferim consultanta gratuita pentru institutii publice si private.

Fantani arteziene, perdele si Cascade de apa, jocuri de lumini si apa, fantani artistice si dansante, toate intr-un cuvant: Gentile Fontane.

Exemplu de fantana artistica luminoasa

Fantana artistica luminoasa construita din piatra de lava avand diametrul de 14 metri, inaltimea jetului de apa de 4 metri, 14 posibilitati de configurare a Jocului de apa.


Exemplu de fantana luminoasa

Fantana artistica cu Bazin este compusa din:

  • 1 con din otel inoxidabil aisi 304 cu 250 de duze;
  • 1 inel circular din otel inoxidabil aisi 304 avand montate 250 de duze;
  • 34 de proiectoare subacvatice avand 6 culori diferite.


Gentile Fontane functioneaza in urmatoarele orase:
Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Brasov, Brailla, Buzao, Calarasi, Cluj Napoca , Constanta, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea , Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targu jiu, TargoViste, Targu Mures, Timisoara , Tulcea, Unedoara

 

  Copyright 2011 © www.fantaniarteziene.ro created & hosted by MONDOWEB