ITALFONTANE S.R.L.
BUCURESTI Sector 5
Str. Inginer Anghel Saligny, 6
Etaj, 6 - Ap.22
Romania
Mobil 0723.923860
Italia
Tel. +39.(0)933.937070
Fax +39.(0)933.832718
Mobil +39.368.7770755
info@giochidacqua.it
info@jocurideapa.ro
Home
Fantani arteziene - Home
Cine suntem
Constructia unei fantani arteziene
Tipuri de fantani arteziene
Duze pentru fantani arteziene
Proiectoare pentru fantani arteziene
Filtre pentru fantani arteziene
Intretinere fantani arteziene
Inchiriere fantani arteziene
Fantani arteziene construite
Fantanile arteziene de gradina
Cerere on line
Download
ContactCereti Consultanta
Interesat de o fantana sau un joc de apa? Completati datele tale si noi va vom contacta rapid
Numele complet*
Email*
Telefon*

Necesar *
Video
Clipuri video privind constructia de o lumina larga fântâna.


Gentile Fântâni


Video cu privire la functionarea o fântâna cu jeturi încorporat în podea Fabricat pentruorasul Gela, in Sicilia.


Gentile Fântâni

Tipuri de fantani arteziene


Gentile Fontane produce o gama vasta de Fantani Publice, Fantani Personale, Jocuri de Apa, Fantani Dansante, Fantani Artistice, Fantani Demontabile si Fantani pentru Amenajare Urbana.

In general fantanile pot fi clasificate in grupe mari:

Fantani artistice:
Fantanile artistice se caracterizeaza prin simplicitatea si uniunea acestora care creeaza arta si tehnologia. In majoritatea cazurilor este vorba despre fantani statice cu jocuri de apa prestabilite, infrumusetate cu jocuri de lumini si impodobite de prezenta unor adevarate si proprii opere de arta situate chiar in fantana. In acest caz proiectantii si tehnicienii lucreaza in colaborare cu artistul in asa fel incat sa poata satisface cerintele necesare crearii operei proiectate.

Exemplu de fantana artistica
Fantana luminoasa artistica realizata din piatra de lava cu diametru de 14 metri, avand inaltimea jetului de apa de 4 metri, cu 14 configuratii posibile de Jocuri de apa.


Exemplu de fantana artistica


Fantana artistica cu bazin este compusa din:

  • 1 Con din otel inoxidabil aisi 304 avand 250 de Duze;
  • 1 inel circular din otel inoxidabil aisi 304 avand montate 250 de Duze
  • 34 de Proiectoare subacvatice cu 6 culori diferite.

Alte exemple de fantani artistice

Fantani pe teren
Particularitatea fantanilor pe teren este absenta unui bazin de apa de suprafata. Acest lucru permite acestor lucrari sa aiba rolul de fantani atunci cand sunt activate sau sa fie pur si simplu un paviment. Datorita acestei caracteristici fantanile pe teren sunt des utilizate pentru infrumusetarea oraselor; pot fi amplasate atat in piete cat si in sensuri giratorii. Prin efectele create de jocurile de apa si jocurile de lumini se pozitioneaza intre cele mai bune elemente de decor si amenajare urbana.


Exemplu de fantana pe teren


Fantana pe teren este construita din beton, fiind imbracata in piatra cu diametrul de 20 de metri, inaltimea jetului de apa este de 10 metri, avand 24 de configuratii posibile ale jocului de apa.
Fantana este compusa din:

  • 1 con din otel inoxidabil aisi 304 cu 506 duze;
  • 12 Duze Cascada din bronz de 2 inch

Alte exemple de fantana pe teren.

Fantani dansante
O fantana dansanta este o fantana care danseaza sincronizat cu muzica de fundal. Se realizeaza prin utilizarea apei si luminii ca elemente coregrafice naturale.
Crearea unei fantani dansante solicita o mare experienta in domeniul constructiei fantanilor artistice si a jocurilor de apa, pe langa un ridicat simt Artistic si scenografic.
Fantanile dansante sunt fantani in care apa si lumina realizeaza efecte scenografice spectaculoase. Dinamicitatea jocurilor de apa si a luminilor este realizata prin dispozitive electromecanice controlate in mod corespunzator de o centrala programabila. Dispozitivele interactioneaza cu diverse componente ale fantanii care modifica parametrii functionali ai acesteia, cum ar fi spre exemplu pornirea, oprirea, reglarea fluxurilor jeturilor grupate sau individuale. Este asadar posibil a se obtine inaltimi diferentiate ale jeturilor si realizarea mai multor nivele de apa.


Exemplu de fantana dansanta


Gentile Fontane functioneaza in urmatoarele orase:
Bucuresti, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Brasov, Brailla, Buzao, Calarasi, Cluj Napoca , Constanta, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Galati, Giurgiu, Iasi, Miercurea Ciuc, Oradea , Piatra Neamt, Pitesti, Ploiesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Suceava, Targu jiu, TargoViste, Targu Mures, Timisoara , Tulcea, Unedoara

 

  Copyright 2011 © www.fantaniarteziene.ro created & hosted by MONDOWEB